|
|||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Kroluklarını ağnatasin Yaptığın en böyük kroluk nedir siz kimsiniz mi ? |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Kro
Tecrübe Puanı: 3
![]() |
yow her birkeşe selam,uzin zemandır yohum söyleması ayıptir alemanyaya gitmişem gelmişen azcıh biliysiz..orda başam neler gelmiş birdenesini anlatamda cahal kalmayın.
biz gidiyordık yolda gidirkene ben dedim eyle acıkmışım diyem gidem az kendime yemek yedirem vıyy bir baktı ben looo!!! yayla döner tükanı dedim az pilov üstüsü döner veriysen gurban?abe dedi tayuk yoksan dana olsın??dedim oglim döner olsın!!abe dedi yani ahan o mahlukların etinden olsın?he dedim yow melmekette yiyık ya ahan ondan olsıın..biz bekledim yow ahan bir tabaahda getirdi ehmek arasi bişe lo dedim bunin tabagi yohtır?abe dedi biz bele veriyık.. ben karsona dedim siz nerelisin? abe dedi men muşluyam.. yow ben galhtım ayaan oglana ele bi sarilmişem vay hemşerim gocaaa alemanyada ne gaddar küççüh hemşarimi bulmuşam bende dayarbakirliyam,sonra kimlardasin ?dedi ben....dedi abe sen kimi tanisan?dedim herbirgişiyi taniram abe dedi sen diyerbakirlisan ben muşluyam sen bizi nasi tanirsin sen biye dalga geçirsın yoksa yoh?dedi. ben sonra çıhtim yolda gezdim bahtım alemanya çooh büyük dedim ben kaybolır geri dönem sonra bi yavmır yagdi bi yavmır yağdi görmeyasız.. ele işte.. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Daze Kro
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
yanayrım beşine
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
herbikişiyi tanirsen demah ode gözel bööööhühühüh
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
BaşKro
![]() |
çooohhh uzındır okiyamamişem
![]()
|
|
|
|
#5 |
|
okuyasan gözel sallamıştır bizim gro böööhühühü
ßizde DoStLuk nedir ßiLirmiSin _? NeFeSin tÜkeniRSe aL ßu can Senin.. yOLun SOnu uCurumSa dUr ! iLk adıM ßeniM ..._|\______________ __,,,___ ../ `---۵ ♥ ۵ ♥ ۵ ♥ ۵ ♥ ۵ ♥ ۵ '' [ ./_==o___●KrolojiM●KRO_-_ __| ...),---.(_(__) / ..// (\) ),----".' .//___// `-----' |
|
|
|
|
|
#6 |
|
BaşKro
![]() |
heee yaaaa
|
|
|
|
#7 |
|
Kro
![]() |
Sevgülü arkadaşlar siye alemanyadan yazirem..
başam ne geldi gene: Alemanya çooh medeni bi ülke herkeş kurallara uyir..bIRDa kroluk hiç hoş karşilanmii.. Ben gidiyordım yolda bahtımkine bir sokakta punkçilar baan ters bakii.. bende yerde daş aradım döğüşürsek kafalarına vuram diye emme bulamadım. kundıramın arkasina bastim heman acil durımda çıkartıp topıhla pınkçının kafasina vırmah için.. dedim beleye bulaşmiyim..bene eyle hızlı koştilar..ben kaçtim.. kaçarkene ayakkabimin tekisi ayamdan çıkti yolin ortasinda kaldi.. Üstünden 2 dene kaymon geçmiş..bir tene kibar erkek bi alman arabasindan durdi indi..benim ayakkabimi baan verdi. Siz siz olin alamanyaya gelirsez egersem..sakkın ayakkabinizin üstüne basmayın..kaçarken çabuk çıkıy..
|
|
|
#8 |
|
aGa KrO
Tecrübe Puanı: 61
voheey ahlımda bulunsun aynu hataya döşmiim
das yohmuydı gözelim ayagunda gunduranı fırletmeh zorunda galudun kroo![]()
|
|
|
|
#9 |
|
ulaa gevır mimleketinde daş nee arıya siz siz olen kundurağızın topuguna bosmeden yola çıhmeyin ulaa kro demahkı senen krolugun sodece kundureye bosmekmiş hele nrde senen desbikin nirde gövüs kılların helekii orteden ekiye oyyrilmiş saçların vede tek kaşın ulaa bu tipi gören govalamaz gaçar böööhühühühyt
![]() ![]() ![]() ![]()
ßizde DoStLuk nedir ßiLirmiSin _? NeFeSin tÜkeniRSe aL ßu can Senin.. yOLun SOnu uCurumSa dUr ! iLk adıM ßeniM ..._|\______________ __,,,___ ../ `---۵ ♥ ۵ ♥ ۵ ♥ ۵ ♥ ۵ ♥ ۵ '' [ ./_==o___●KrolojiM●KRO_-_ __| ...),---.(_(__) / ..// (\) ),----".' .//___// `-----' |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Kro
Tecrübe Puanı: 2
![]() |
llo wollaha kunduranın üsdüne basınca böle insan bi hoş oliiy ama gaçamiiy beni bi it kovaladı wollah kunduramın üsdüne basıyodum köyü dört dolandırdı nemüssüz Allahdan yakalayamadı low tazı kibin kaçmışam ho
oldunmu oldunmu sen hiç kro oldunmu giydin mi giydin mi kumaş pantolon altına beyaz çoray giydinmi? bas gaza KRO bas gaza kim tutar seni bas gaza ![]() ![]() ![]() ben bu ziteyi çok seviom loooo.... |
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|