Geri git   Krolar.Net l Sektörel Mizzoh AŞ > Krosan İlk Kez Gelisen > Kroluklarını ağnatasin
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

Kroluklarını ağnatasin Yaptığın en böyük kroluk nedir siz kimsiniz mi ?

Seçenekler Stil
Alt 04-24-2008, 05:16 PM   #1
zodyakoo
Kro

Tecrübe Puanı: 3 zodyakoo
Talking alemanyaya dünegin az gitmişem gelmişem

yow her birkeşe selam,uzin zemandır yohum söyleması ayıptir alemanyaya gitmişem gelmişen azcıh biliysiz..orda başam neler gelmiş birdenesini anlatamda cahal kalmayın.
biz gidiyordık yolda gidirkene ben dedim eyle acıkmışım diyem gidem az kendime yemek yedirem vıyy bir baktı ben looo!!! yayla döner tükanı dedim az pilov üstüsü döner veriysen gurban?abe dedi tayuk yoksan dana olsın??dedim oglim döner olsın!!abe dedi yani ahan o mahlukların etinden olsın?he dedim yow melmekette yiyık ya ahan ondan olsıın..biz bekledim yow ahan bir tabaahda getirdi ehmek arasi bişe lo dedim bunin tabagi yohtır?abe dedi biz bele veriyık..
ben karsona dedim siz nerelisin?
abe dedi men muşluyam.. yow ben galhtım ayaan oglana ele bi sarilmişem vay hemşerim gocaaa alemanyada ne gaddar küççüh hemşarimi bulmuşam bende dayarbakirliyam,sonra kimlardasin ?dedi ben....dedi abe sen kimi tanisan?dedim herbirgişiyi taniram abe dedi sen diyerbakirlisan ben muşluyam sen bizi nasi tanirsin sen biye dalga geçirsın yoksa yoh?dedi.
ben sonra çıhtim yolda gezdim bahtım alemanya çooh büyük dedim ben kaybolır geri dönem sonra bi yavmır yagdi bi yavmır yağdi görmeyasız..
ele işte..
zodyakoo isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-03-2008, 04:01 PM   #2
brigand61
Daze Kro

Tecrübe Puanı: 0 brigand61

yanayrım beşine
brigand61 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-24-2008, 03:45 PM   #3
KrolojiM
єѕкİŞєнİя (єѕ-єѕ)

KrolojiM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 10 KrolojiM has a reputation beyond reputeKrolojiM has a reputation beyond reputeKrolojiM has a reputation beyond reputeKrolojiM has a reputation beyond reputeKrolojiM has a reputation beyond reputeKrolojiM has a reputation beyond reputeKrolojiM has a reputation beyond reputeKrolojiM has a reputation beyond reputeKrolojiM has a reputation beyond reputeKrolojiM has a reputation beyond reputeKrolojiM has a reputation beyond repute

herbikişiyi tanirsen demah ode gözel bööööhühühüh
KrolojiM isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-28-2008, 06:56 PM   #4
kromsu
BaşKro

kromsu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 3 kromsu

çooohhh uzındır okiyamamişem
Alt 05-28-2008, 09:55 PM   #5
KrolojiM
єѕкİŞєнİя (єѕ-єѕ)

Tecrübe Puanı: 10 KrolojiM has a reputation beyond reputeKrolojiM has a reputation beyond reputeKrolojiM has a reputation beyond reputeKrolojiM has a reputation beyond reputeKrolojiM has a reputation beyond reputeKrolojiM has a reputation beyond reputeKrolojiM has a reputation beyond reputeKrolojiM has a reputation beyond reputeKrolojiM has a reputation beyond reputeKrolojiM has a reputation beyond reputeKrolojiM has a reputation beyond repute

okuyasan gözel sallamıştır bizim gro böööhühühü

..._|\______________ __,,,___
../ `---۵ ♥ ۵ ♥ ۵ ♥ ۵ ♥ ۵ ♥ ۵ '' [
./_==o___●KrolojiM●KRO_-_ __|
...),---.(_(__) /
..// (\) ),----".'
.//___//
`-----'
Alt 05-30-2008, 09:37 AM   #6
kromsu
BaşKro

kromsu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 3 kromsu

heee yaaaa
Alt 08-26-2009, 03:34 PM   #7
zodyakoo
Kro

Tecrübe Puanı: 3 zodyakoo

Sevgülü arkadaşlar siye alemanyadan yazirem..
başam ne geldi gene:
Alemanya çooh medeni bi ülke herkeş kurallara uyir..bIRDa kroluk hiç hoş karşilanmii..
Ben gidiyordım yolda bahtımkine bir sokakta punkçilar baan ters bakii..
bende yerde daş aradım döğüşürsek kafalarına vuram diye emme bulamadım.
kundıramın arkasina bastim heman acil durımda çıkartıp topıhla pınkçının kafasina vırmah için..
dedim beleye bulaşmiyim..bene eyle hızlı koştilar..ben kaçtim..
kaçarkene ayakkabimin tekisi ayamdan çıkti yolin ortasinda kaldi..
Üstünden 2 dene kaymon geçmiş..bir tene kibar erkek bi alman arabasindan durdi indi..benim ayakkabimi baan verdi.

Siz siz olin alamanyaya gelirsez egersem..sakkın ayakkabinizin üstüne basmayın..kaçarken çabuk çıkıy..
Alt 08-26-2009, 04:35 PM   #8
krocaney
aGa KrO

krocaney - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 61 krocaney has a reputation beyond reputekrocaney has a reputation beyond reputekrocaney has a reputation beyond reputekrocaney has a reputation beyond reputekrocaney has a reputation beyond reputekrocaney has a reputation beyond reputekrocaney has a reputation beyond reputekrocaney has a reputation beyond reputekrocaney has a reputation beyond reputekrocaney has a reputation beyond reputekrocaney has a reputation beyond repute

voheey ahlımda bulunsun aynu hataya döşmiim das yohmuydı gözelim ayagunda gunduranı fırletmeh zorunda galudun kroo
Alt 08-26-2009, 05:15 PM   #9
KrolojiM
єѕкİŞєнİя (єѕ-єѕ)

ulaa gevır mimleketinde daş nee arıya siz siz olen kundurağızın topuguna bosmeden yola çıhmeyin ulaa kro demahkı senen krolugun sodece kundureye bosmekmiş hele nrde senen desbikin nirde gövüs kılların helekii orteden ekiye oyyrilmiş saçların vede tek kaşın ulaa bu tipi gören govalamaz gaçar böööhühühühyt

..._|\______________ __,,,___
../ `---۵ ♥ ۵ ♥ ۵ ♥ ۵ ♥ ۵ ♥ ۵ '' [
./_==o___●KrolojiM●KRO_-_ __|
...),---.(_(__) /
..// (\) ),----".'
.//___//
`-----'
Alt 08-26-2009, 11:22 PM   #10
emoyum.kroyum
Kro

Tecrübe Puanı: 2 emoyum.kroyum

llo wollaha kunduranın üsdüne basınca böle insan bi hoş oliiy ama gaçamiiy beni bi it kovaladı wollah kunduramın üsdüne basıyodum köyü dört dolandırdı nemüssüz Allahdan yakalayamadı low tazı kibin kaçmışam ho

bas gaza KRO bas gaza kim tutar seni bas gaza

ben bu ziteyi çok seviom loooo....
emoyum.kroyum isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil