|
|||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Kommik Resimler Aha buradan, resimleriii paylaşınız mi ? |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#2 |
|
Super Krotistör
|
yaww anlemediğim bişi vorrr damam evlenirgen gelinlih ve damahlıh oluyooodaa...
Boşenirgen bu gıyefedler ne işe yoriyor boşeneceği güne gadar sahlıyorlar mı ![]() kızmayan aga merahımı belirddim(şaçma sadece)
|
|
|
#3 |
|
Bana sorarsan boşanırken pasta saçma zaten..
Boşanmada Genel sebepler kadında başağrısı, erkekte toplantıların uzaması şeklinde sebeplerdir buna istinadende kimse gel sevgilim bi parti verelim ve boşanalım demez bana kalırsa.Haa bide şööle düşünelim mesela damadın annesine sayısaldan çok para çıkmış ve tabiiki gelini hiç sevmiyo oğluna diyor ki o karıdan boşanmazsan mirasımdan seni ret ederim. Buna istinadende karı koca anlaşırlar kaynana ölene kadar boşanmaya ve bunu arkadaşları arasında kutlarlar sonuç olarak partidede ana tema boşanma olduğundan bu pastalar iyi gider. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nassı saçmalayıp iki dakkada yazdım ben bile şaştım haa
|
|
|
|
|
#4 |
|
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
durun azda ben saçmalem
kesin düyün günü damat gelinin akrabalarından birine kesildi gelinde farketti ![]()
ßizde DoStLuk nedir ßiLirmiSin _? NeFeSin tÜkeniRSe aL ßu can Senin.. yOLun SOnu uCurumSa dUr ! iLk adıM ßeniM ..._|\______________ __,,,___ ../ `---۵ ♥ ۵ ♥ ۵ ♥ ۵ ♥ ۵ ♥ ۵ '' [ ./_==o___●KrolojiM●KRO_-_ __| ...),---.(_(__) / ..// (\) ),----".' .//___// `-----' |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Krodatör
|
RENO-KRO kardaş dedığın gipi eyi saçmalamişsen welle bille. çoğ pırofesyonelce olmiş. bene de katıliyem sene.
![]() ![]()
Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacak. --------------------------------- Şeytan hakkında konuşmayın.Gençlerin kalbinde merak uyandırır. (Siyu Kabilesi) |
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
ReNo abiğ başindan geçen bi oleyi anletmiş gibisan
Bu areda o keder krolarin başisin kroce konişamiysin yow bah ben bilem konişerem amme Sende yuhtur![]() |
|
|
|
#7 |
|
Çoh eyi gonuşuram emmeee herkes annamiii
![]() ![]()
|
|
|
|
|
#8 |
|
aGa KrO
Tecrübe Puanı: 61
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hehehe
kopmişem kırılmişem hakkat RENO ağam coh seyi anatmah iztiii en iyi ben anamışam onii çünkim benede çoh sacmalarem bazen ![]()
|
|
|
|
#9 |
|
Krodatör
|
yow welle bille RENO-KRO kroca konişti pir konişti loooooooooo. artığ ona karışmeyın ve sorğılamayın ha.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacak. --------------------------------- Şeytan hakkında konuşmayın.Gençlerin kalbinde merak uyandırır. (Siyu Kabilesi) |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Krodatör
|
ÇOK ÇOKMEK
![]()
|