|
|||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Krodatör Başvuri Odasi Bui güzida zitemızda, krodatör olmağ isteyen gardaşlarımıza bacılarımıza açtiğimiz odadir, litfen yazi yazmayın divara, başız girer lav ne diyem. Hee Krodadörlik için litfen yaziniz :) |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Krodmin
Tecrübe Puanı: 10
![]() |
Tamamen mizah ve keyifli zaman geçirmek adına oluşturduğumuz forum sitemize, deneyimli Krolar alınacaktır
Yani deneyimli derken site bilgisi geçmişi olan yönetebilecek arkadaşlarımız ![]() Ben yaparım diyen her arkadaşı özellikle bizzat her halukarda dört gözle dikizleyerek evine kadar takip edeceğim ![]() Bu başlık altına yazmadan önce " Krodatör " aday adaylarının en az 50 kaliteli konu açmaları ve online sürelerinin minimum 3 saat olması gerekmektedir. KROADMİN ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
vollleh ben olirem agam gözünün yagına cift sarılı yumurta germ beni seç
ßizde DoStLuk nedir ßiLirmiSin _? NeFeSin tÜkeniRSe aL ßu can Senin.. yOLun SOnu uCurumSa dUr ! iLk adıM ßeniM ..._|\______________ __,,,___ ../ `---۵ ♥ ۵ ♥ ۵ ♥ ۵ ♥ ۵ ♥ ۵ '' [ ./_==o___●KrolojiM●KRO_-_ __| ...),---.(_(__) / ..// (\) ),----".' .//___// `-----' |
|
|
|
|
|
#3 |
|
agam nirdesin yoww istemirsen yüzüme söyleye biürsün
ßizde DoStLuk nedir ßiLirmiSin _? NeFeSin tÜkeniRSe aL ßu can Senin.. yOLun SOnu uCurumSa dUr ! iLk adıM ßeniM ..._|\______________ __,,,___ ../ `---۵ ♥ ۵ ♥ ۵ ♥ ۵ ♥ ۵ ♥ ۵ '' [ ./_==o___●KrolojiM●KRO_-_ __| ...),---.(_(__) / ..// (\) ),----".' .//___// `-----' |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Krodmin
![]() |
Düşünmişem taşinmişem sena kradatör yetkisi vermişem, litfen biye emesen adresini peme şeklinde yollayasan. Gözzümsen heyırlı uğurli ossun ![]() ![]() Nöt : biye kullanmak istedığın evetari günder günderki gözzün insanlıh güre ekleyek ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
sagolasan agam beni şereflendirisen allah senden rozi olsin.. agam ben galiba sanırsem cahal galmışam peme nedir bulememişem özel mecaz atmışam olermi
|
|
|
|
|
#6 |
|
Harbi Kro
Tecrübe Puanı: 3
![]() |
lov ben krolojı nın gardası yenı uye kroyum habarınız olaa
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Harbi Kro
![]() |
agam admin bende bu tür sitelarda gorev yapmıs biriv olaraktan sizden gorev istiyorem, talebimin yetkilu makamla gitmesünü saygı vede bilgülerünüze arz ederin, türkiyenin tek cazip krosu foseptik kro
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Krodmin
![]() |
Alıntı:
de hade gürem seni ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Harbi Kro
![]() |
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Krodmin
![]() |
Sevgili arkadaşlarım bu bölüme sadece mod başvurusu yazılarını yazalım, hamama çevirmişsiniz mesajlarınızı siliyorum, unutmayın sadece mod başvurusu yapanlar yazabilecek, cevap, sadece Krodmin yani benim tarafımdan verilecektir. Asla yorum yapmayın.
|
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|